BAG BLOGGEN

Mads S. Petersen

Hvem er jeg?

Mit navn er Mads. Jeg er født i 1982 – you do the math :). Bor i Vejle med min kone, Helle og 2 dejlige dreng (Sigurd og Villads). Jeg er uddannet industrielektriker og senere el-installatør, hvor jeg til hverdag arbejder i en stor dansk rådgivende ingeniørvirksomhed. Jeg er vokset op i en lille by, Gørlev, på sjælland – senere blev det til Assens (Fyn), Aarhus og nu Vejle. Når jeg tager hjem fra 8-16 jobbet, tager jeg på arbejde i min egen virksomhed HRPETERSEN, der bl.a. står bag denne blog, kreativ udfoldelse via fotografering og skarpe linjer og enkelt design i grafiske udtryk, hjemmesider og teknisk support til dig. Men HRPETERSEN. Eller tager jeg en tur på landevejen på cykel, en tur i skoven på MTB, en løbetur eller bare slapper med mine 2 drenge og kone.

Hvorfor?

Jeg anvender ofte internettet som kæmpe ressource til nye køb, anmeldelser, erfaringsudveksling, booking af rejser og streaming af musik, film og serier. Bloggen er en hudløst ærlig fortælling om min hverdag, en blog omkring ting jeg finder interessante, sjove, tankevækkende og som måske kan give dig som læser et svar eller et godt grin. Jeg har i forlængelse af min uddannelse en naturlig nysgerrighed for teknik, gadgets og grej – hvilket de fleste nok vil nikke ja til. Jeg elsker den grafiske verden, hvor man kan formidle informationer på en visuel fantastisk måde – uanset om det er online eller på trykte medier. Jeg hverken skriver eller bringer indhold, som jeg ikke selv kan stå personligt inde for. Hvis der bringes andres materiale i samarbejde, gør jeg opmærksom på det i teksten.

Samarbejde?

Anmeldelser er min egen holdning og min helt ærlige mening. Hvis jeg siger ja til et sponsoreret indlæg, skal jeg kunne stå 100% inde for oplevelsen eller produktet. Det skal samtidig være relevant for min blog og give læserne godt indhold. I indlægget vil det stå klart at det er sponsoreret. Hvis du har en idé eller projekt, du gerne vil have mig med i, er du mere end velkommen til at skrive til mads@farogco.dk eller læse mere under annoncering og samarbejde.

Menu